Manchester United murskasi Chelsean torstai-iltana Valioliigassa tyylipuhtaasti 4-1.

Manchester United nousi täyden pistepotin seurauksena Valioliigassa kolmanneksi. Neljänneksi pudonnut Newcastle on kaksi pistettä Manchester Unitedia perässä ennen viikonlopun päätöskierrosta.

Tappiolla ei ollut sen suurempaa merkitystä Chelsealle. Suorastaan umpisurkean kauden pelannut Chelsea on Valioliigassa vasta 12. sijalla ja voi tippua päätöskierroksella teoriassa vielä sijan alemmas.

Torstaisen tuloksen myötä varmistui myös se, että Liverpool pelaa ensi kaudella Eurooppa-liigassa sijoittuessaan viidenneksi Valioliigassa.

Casemiro vei Manchester Unitedin johtoon jo kuudennella minuutilla. Casemiro alusti myös Manchester Unitedin toisen maalin juuri ennen taukoa. Casemiro syötti pallon komeasti Jadon Sancholle, joka jatkoi sen takakulmalle juosseelle Anthony Martialille. Martial siirsi pallon tyhjään maaliin. 2-0. Bruno Fernandes iski pilkulta Manchester Unitedin kolmannen maalin noin 20 minuuttia ennen loppua. Hetkeä myöhemmin Marcus Rashford käytti hyväkseen Chelsea-puolustuksen karmean virheen ja viimeisteli joukkueensa viimeisen maalin.

João Félix viimeisteli 89. minuutilla Chelsean ainokaisen.

Manchester Unitedin Antony joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Antony kannettiin paareilla pukusuojiin. Manchester United ei ole toistaiseksi tiedottanut enempää pelaajansa tilanteesta.