Manchester Unitedin Antony loukkaantui aiemmin tällä viikolla kesken Chelsea-ottelun.

Antony loukkasi nilkkaansa. Pelaaja kannettiin paareilla pukusuojiin.

Vamma näytti aluksi vakavalta, mutta Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag paljasti sunnuntaisessa lehdistötilaisuudessaan, että Antony voi mahdollisesti pelata ensi viikonlopun FA Cupin finaalissa. Manchester United ja Manchester City iskevät yhteen ensi viikon lauantaina cup-finaalissa.

– Kaikki näimme, miten hän tuli pois kentältä torstaina. Vielä on varsin aikaista, mutta mielestämme vamma ei ole vakava. Antony on todennäköisesti pelikunnossa finaalissa. Se, miten hän tuli pois kentältä, ei näyttänyt hyvältä, mutta ensimmäisten tutkimusten mukaan kyseessä ei ole vakava vamma. Sen vuoksi on hyvin mahdollista, että hän kykenee pelaamaan, ten Hag viittasi FA Cupin finaaliin.

23-vuotias oikea laitahyökkääjä on kuulunut kuluvalla kaudella ten Hagin luottopelaajiin. 44 ottelussa on syntynyt yhteensä kahdeksan maalia.

Manchester United hankki Antonyn viime kesänä Ajaxista 95 miljoonalla eurolla.

LUE MYÖS