Brightonin päävalmentaja Roberto De Zerbi uskoo, että keskikenttäpelaajat Alexis Mac Allister ja Moisés Caicedo jättävät seuran tänä kesänä.

Ecuadorilainen Caicedo, 21, jätti siirtopyynnön Brightonille tammikuussa seuran hylättyä Arsenalin tarjouksen hänestä. Maaliskuussa hän solmi kesään 2027 ulottuvan jatkosopimuksen vuoden jatko-optiolla, mutta Caicedo on tiettävästi yhä Tykkimiesten ja muiden suurseurojen kiikareissa.

Mac Allister, 24, taas on herättänyt kiinnostusta etenkin MM-kisojen jälkeen oltuaan keskeissä roolissa Argentiinan kultajoukkueessa. Häntä on viime aikoina viety huhuissa varsinkin Liverpooliin.

Sunnuntaina Brighton hävisi kauden päätösottelussaan Aston Villalle 1-2, ja Mac Allister oli kyynelissä pelin jälkeen.

De Zerbi toivoi taannoin, että Brightonin pääsy ensi kauden europeleihin saattaisi houkutella kaksikon jäämään, mutta italialaisluotsi myönsi sunnuntaina, että heitä ei luultavasti nähdä enää ensi kaudella Albionin paidassa.

– Uskon, että tämä oli Alexisin ja Moisésin viimeinen peli, olen todella pahoillani. He ovat mahtavia ihmisiä ja mahtavia pelaajia, sanoi De Zerbi BBC:n mukaan.

– Brightonin linja on tällainen. Mielestäni on oikein, että he voivat lähteä, vaihtaa joukkuetta ja pelata korkeammalla tasolla.

– Jos minulta kysytään Caicedosta ja Mac Allisterista, pidän heistä. He ovat kaksi isoa, isoa pelaajaa, jotka voivat olla isossa, isossa eurooppalaisessa joukkueessa.

– He voivat pelata missä tahansa kilpailussa ja ovat valmiita kilpailemaan isossa joukkueessa ja toivon heidän puolestaan, että he voivat pelata maailman parhaassa joukkueessa.