Chelsea nimitti maanantaina Mauricio Pochettinon uudeksi päävalmentajakseen.

Marcan saamien tietojen mukaan Pochettino ilmoitti sopimusneuvotteluiden aikana Chelsean seurajohdolle, ettei hän halua João Félixiä ensi kauden joukkueeseensa.

Chelsea lainasi Félixin tammikuussa Atléticosta noin 11 miljoonalla eurolla ja lisäksi maksoi pelaajan kevätkauden palkan kokonaisuudessaan. Lainassa ei ole mukana osto-optiota.

Félixin kevätkausi meni Chelsean tapaan täysin penkin alle. 20 ottelussa syntyi neljä maalia ja maalisyöttötili jäi kokonaan avaamatta. Frank Lampard pudotti Félixin penkille loppukaudesta. Félix pääsi vain kertaalleen avaukseen viimeisessä kahdeksassa sarjaottelussa.

Félixille Pochettino päätös on suuri pettymys, sillä pelaaja olisi halunnut jäädä Chelseaan penkin alle menneestä kevätkaudestaan huolimatta.

Epätasaisuudestaan tunnettu 23-vuotias piilokärki ei kuulu Atlético-luotsi Diego Simeonen suunnitelmiin. Marcan mukaan Atlético ei ole saanut Félixistä ainuttakaan tarjousta.

Atléticon päävalmentaja Enrique Cerezo vahvisti uutisen tiistaina.

– Saimme eilen tietää, ettei Chelsean uusi päävalmentaja halua pitää Félixiä seurassa. Félix palaa Atléticoon ja sitten katsotaan, mitä teemme. Meillä ei ole vielä mitään suunnitelmia sen suhteen, Cerezo totesi Carruselille.

LUE MYÖS