Manchester United -manageri Erik ten Hag ei usko Antonyn olevan pelikuntoinen FA Cupin finaalissa Manchester Cityä vastaan lauantai-iltana. 23-vuotias Brasilian maajoukkuepelaaja kärsii nilkkavammasta loukkaannuttuaan valioliigaottelussa Chelseaa vastaan 24. päivä toukokuuta.

Ajaxista 86 miljoonalla punnalla viime kesänä saapuneen Antonyn puuttuminen olisi lisäys pitkään loukkaantumislistaan. Unitedilla sivussa finaalista ovat myös Lisandro Martínez, Anthony Martial, Donny van de Beek ja Marcel Sabitzer.

– Se on epätodennäköistä. Hänellä on edelleen mahdollisuus, mutta hyvin pieni sellainen, ten Hag kommentoi lehdistölle.

– Hän ei ole edistynyt, joten hänen pelaamisensa on epävarmaa.

Unitedin pelaajista Wout Weghorstille FA Cupin finaali Cityä vastaan on mahdollisesti hollantilaisen viimeinen ottelu seurassa. Hyökkääjän puolivuotinen lainasopimus Burnleysta kattoi vain kevätkauden.

Ten Hag ei vielä tiedä, tuleeko Weghorst palaamaan Unitediin kauden päätyttyä.

– En tiedä vielä. Sitä ei pysty sanomaan tällä hetkellä. En mieti tällä hetkellä siirtopolitiikkaa, United-manageri vastasi.

City jahtaa FA Cupin derbykamppailussa toista pokaaliaan Valioliigan mestaruuden jatkoksi. Joukkue pelaa myös ensi viikolla Mestarien liigan loppuottelussa Internazionalea vastaan.

LUE MYÖS!