Barcelonan laituri Ansu Fati vastustaa siirtoa Wolverhampton Wanderersiin. Hänen agenttinsa Jorge Mendes on yrittänyt vakuuttaa, että Fatin, 20, oma etu olisi uran jatkuminen oranssipaidoissa, mutta tämä ei pidä lainkaan ajatuksesta. Asiasta kertoo Sport.

Mendesin tekemässä diilissä Wolverhampton antaisi Barçalle vastineeksi Fatista 30 miljoonaa euroa ja Rúben Nevesin. 2020-luvulla ”Wolves” on tehnyt läheistä yhteistyötä Mendesin kanssa. Fatille hän on kuitenkin luvannut siirron johonkin suurimmista valioliigaseuroista seuraavan parin vuoden kuluessa. Wolverhampton tarjoaisi siihen hyvän ”välistepin”.

Vaikka Fati haluaa jäädä kasvattajaseuraansa Barcelonaan, espanjalaisjätti näkee tilanteen niin, että nyt on oikea aika myydä. Nuoren espanjalaisen markkina-arvo on kääntynyt laskuun loukkaantumisten painamana. Hänen osansa lajin huipulla on ollut kunniakas, mutta toistaiseksi lyhyt. Hän löi muutama vuosi sitten läpi kuin tyhjästä polkaisten ja sai kesällä 2021 Lionel Messiltä vapaaksi jääneen kymppipaidan. Sittemmin hyvä vire on laantunut, ja muut ovat tulleet kovaa vauhtia ohi.