Harry Kane saattaa jättää Tottenhamin tänä kesänä.

29-vuotiaan Kanen sopimus Tottenhamin kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta osapuolet eivät ole edelleenkään allekirjoittaneet uutta jatkosopimusta. Tottenham sijoittui päättyneellä kaudella Valioliigassa kahdeksanneksi, eikä siten osallistu europeleihin ensi kaudella.

Madridilaislehti Marcan saamien tietojen mukaan Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ja seurajohto ovat asettaneet Kanen kesän siirtoikkunan ykköstavoitteekseen. Lehden mukaan Real Madrid on ottanut yhteyttä Tottenhamiin ja Kanen edustajiin.

Real Madridin on määrä hankkia uusi ykköskärki, sillä Karim Benzema vahvisti jättävänsä seuran ensi viikolla.

Kanen on kerrottu tavoittelevan Valioliigan maaliennätystä, joka on tällä hetkellä 47 maalin päässä. Alan Shearer johtaa sarjan kaikkien aikojen maalipörssiä 260 maalillaan. Kane on tehnyt urallaan Valioliigassa 213 maalia.

Marcan mukaan Kane ei kuitenkaan ensisijaisesti tavoittele Valioliigan maaliennätystä, vaan olisi valmis jättämään Englannin siirtyäkseen Real Madridiin.