Donny van de Beek haluaa jättää Manchester Unitedin kesän siirtoikkunassa, kertoo muun muassa Fabrizio Romano.

26-vuotiaan keskikenttäpelaajan päättynyt kausi meni täysin penkin alle loukkaantumisten vuoksi.

Van de Beek oli syys-lokakuun sivussa pelikentiltä loukkaantumisten vuoksi ja kausi päättyi tammikuun alussa polvivammaan. Van de Beekin polvi leikattiin tammikuussa ja pelaaja on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä.

Romanon mukaan van de Beek tutkii edustajiensa kanssa siirtomarkkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia. Van de Beek tiedostaa, että rooli Manchester Unitedissa jäisi tulevaisuudessakin pieneksi. Keskikenttäpelaaja haluaa vaihtaa maisemaa suuremman peliajan perässä.

Van de Beekin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kesällä 2025. Manchester United hankki van de Beekin Ajaxista 40 miljoonalla eurolla kesällä 2020.

Van de Beek ei ole kuitenkaan missään vaiheessa noussut edes rotaatiopelaajaksi Manchester Unitedissa ja on jäänyt suorastaan olemattomalle vastuulle. Kolmen vuoden aikana van de Beek on päässyt vain 25 kertaa avauskokoonpanoon Manchester Unitedissa.

LUE MYÖS