Manchester City ja Internazionale iskevät yhteen lauantaina Mestarien liigan finaalissa. Finaali pelataan Istanbulissa.

Manchester Cityn luottopelaaja Kyle Walker ei osallistunut tiistaina joukkueharjoituksiin. Walkeria ei ole nähty harjoituksissa viime viikonlopun FA Cupin finaalin jälkeen. Walker pelasi finaalissa 95 minuuttia.

Pep Guardiolan mukaan Walker on kärsinyt selkäkivuista.

– Hänellä on ollut selkäkipuja. Eilen se ei näyttänyt hyvältä, mutta tänään hieman paremmalta. Emme halunneet ottaa riskejä. Katsotaan, mitä seuraavien päivien aikana tapahtuu, Guardiola totesi tiistaina.

Hiljattain 33 vuotta täyttänyt Walker kertoi olevansa kunnossa. Walker kykenee pelaamaan lauantain finaalissa.

– Olen tulossa vain vanhaksi. Olen täysin kunnossa. Kyse oli vain ylimääräisestä palautumispäivästä. Olen pelannut paljon minuutteja viime viikkoina, joten valmentaja sanoi, että jää sisätiloihin palautumaan, Walker totesi lehdistölle.

Finaali potkaistaan lauantaina käyntiin klo 22.00.

LUE MYÖS