Napoli voitti päättyneellä kaudella Serie A:n mestaruuden. Napoli oli Italiassa suorastaan ylivoimainen ja hallitsi sarjaa syksystä kevääseen.

Kim Min-jae pelasi loistavan kauden Napolin takalinjoilla. Min-jae valittiin Serie A:n kauden parhaaksi toppariksi.

Napoli hankki Min-jaen vuosi sitten Fenerbahçesta noin 18 miljoonalla eurolla. Min-jae siirtyi Napoliin korvaamaan Kalidou Koulibalya. Saappaat olivat suuret, mutta Min-jae onnistui korvaamaan Koulibalyn paremmin kuin kukaan osasi odottaa.

Eteläkorealaistoppari on herättänyt etenkin Manchester Unitedin kiinnostuksen. Telegraphin mukaan Min-jae ja Manchester United ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Lähde kertoo Napolin kuitenkin tehneen luottotopparilleen hyvin suuren jatkosopimustarjouksen, joka nostaisi merkittävästi Min-jaen palkkatuloja.

Vaikeana neuvottelijana tunnettu Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis haluaa pitää kiinni Min-jaesta ja toivoo suuren palkkatarjouksen kääntävän Min-Jaen pään. Toppari on tiettävästi valmis siirtymään Manchester Unitediin, mutta ei ole toistaiseksi antanut vastaustaan tuoreimpaan jatkosopimustarjoukseen.

26-vuotiaan Min-jaen sopimuksessa on 50 miljoonan euron ulosostopykälä, joka on aktivoitavissa heinäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana.

LUE MYÖS