Kevin De Bruyne uskoo Internazionalen vahvan puolustuksen tuottavan vaikeuksia Manchester Citylle Mestarien liigan finaalissa lauantai-iltana. City jahtaa Istanbulissa historiansa ensimmäistä voittoa turnauksesta ja triplamestaruutta kaudelleen.

Manchesterilaisseura juhli jo aiemmin Valioliigan mestaruutta ja FA Cupin voittoa.

Serie A:ssa kolmanneksi sijoittunut Inter on ollut tiivis alakerrassa. Joukkue on päästänyt Mestarien liigan pudotuspelien aikana vain kolme maalia taakseen.

– Me ymmärrämme Interiä. He ovat kompakti ryhmä ja pelaavat 5-3-2-muodostelmalla. Kaksi hyökkääjää pitävät hyvin palloa ja heillä on juoksijoita keskikentällä, De Bruyne arvioi illan vastustajaa lehdistölle.

– He puolustavat uskomattoman hyvin. Emme odota avointa peliä, eikä sitä tapahdu yleensä finaaleissa. Me emme saa hermostua liian aikaisin. Emme tule välttämättä saamaan alkuun paikkoja. Meidän täytyy pelata tuntemallamme tavalla ja toivottavasti löytää tilaisuudet maaleihin.

– Moni alempana sarjataulukossa ollut seura on pelannut Valioliigassa viiden alakerralla tai jopa 5-4-1-muodostelmalla. Inter tekee sen kuitenkin kahdella hyökkääjällä ja se on erilaista. Interillä on myös se etu Englantiin verrattuna, että he pelaavat samalla tavalla koko ajan. He tuntevat systeeminsä ja ovat hyviä siinä.

Mestarien liigan finaali käynnistyy kello 22:00 Istanbulin Atakurk-stadionilla.

LUE MYÖS!