Evertonin keskikenttäpelaaja Tom Davies jättää seuran tänä kesänä, kun hänen sopimuksensa päättyy.

Davies, 24, on edustanut Toffeesia yhtäjaksoisesti 11-vuotiaasta lähtien ja esiintynyt seuran ykkösmiehistössä 179 kertaa.

Hän teki näyttävästi läpimurtonsa edustusjoukkueeseen 17-vuotiaana ja kipparoi Evertonia seurahistorian nuorimpana kapteenina 20 vuoden ja 60 päivän iässä.

Davies toimi Englannin kapteenina nuorten maajoukkueissa jokaisessa ikäluokassa, mutta hänen uransa ei ole lähtenyt odotetunlaiseen lentoon. Kahdella viimeisimmällä kaudella hän on päässyt Valioliigassa avauskentälliseen vain kuudesti.

– Kunnioitamme hänen päätöstään ja kiitämme häntä hänen palveluksestaan ja sitoutumisestaan, kommentoi Evertonin jalkapallojohtaja Kevin Thelwell seuran tiedotteessa.

– Tarjosimme Tomille uutta sopimusta, mutta hänen mielestään hän on saavuttanut urallaan vaiheen, jossa hän tarvitsee säännöllistä jalkapalloa ykkösjoukkueessa, ja siksi hän haluaa tarkastella vaihtoehtoisia mahdollisuuksia.

Everton

@Everton
Tom Davies will leave Everton when his current contract expires at the end of this month after turning down the offer of a new deal with the Club.

Thank you and best of luck, Tom! 🔵

Linkki twiittiin.