Manchester Cityn hyökkääjälupaus Liam Delap siirtyy ensi kaudeksi lainalle Mestaruussarjan Hulliin.

Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut Delap, 20, vietti jo viime kauden Mestaruussarjassa pelaten lainalla Stokessa ja Prestonissa.

Delap on tehnyt hurjaa jälkeä Manchester Cityn junioreissa. Alle 21-vuotiaiden joukkueessa hänellä on tilillään 36 ottelua, 35 osumaa ja yhdeksän maalisyöttöä. Cityn edustusjoukkueessa Delap on esiintynyt kuudesti ja onnistunut maalinteossa kerran.

– Olen todella iloinen, että Liam tulee tänne. Siirtokilpailussa oli mukana monia joukkueita Mestaruussarjasta ja ympäri Eurooppaa. Olen tuntenut hänet ja tiennyt hänestä jo pitkään, kommentoi Hullin päävalmentaja, entinen Valioliiga-pelaaja Liam Rosenior.

– Liam sopii täydellisesti pelitapaamme. Hänellä on erinomaiset fyysiset ominaisuudet ja hän on loistava viimeistelijä. Hän on uskomattoman nopea, hän on aggressiivinen ja pystyy juoksemaan selustaan. Kannattajat tulevat todella nauttimaan hänen pelaamisestaan.

– Hänellä on ollut mahtava koulutus ja kasvatus Manchester Cityssä. Hän voi olla todellinen voimavara oikeassa joukkueessa, joka pelaa hänen vahvuuksillaan, ja uskon, että hän on todellinen voimavara meille.

Delapin isä on Stoken entinen kulttipelaaja Rory Delap, joka tuli tunnetuksi todella pitkistä sivurajaheitoistaan.

Manchester City

@ManCity
.@liamdelap has joined Hull City on a season long loan.

Read more ⤵️

Linkki twiittiin.