Manchester Cityn Kalvin Phillips odottaa isänsä pääsevän viimein seuraamaan hänen ottelujaan vapautuessaan ennen pitkää vankilasta. Englannin maajoukkuepelaaja kasvoi ilman isää rinnallaan, joka istuu tuomiota Wealstunin vankilassa lähellä Leedsiä.

Phillips, 27, siirtyi Leedistä Manchester Cityyn vuosi sitten. Edellisen vankilavierailun aikana hänen isänsä esitti toiveen, joka sai hymyn tähtipelaajan huulille.

Ainoa asia, mitä Phillipsin isä haluaa loppuelämässään nähdä ovat poikansa jalkapallo-ottelut Cityn paidassa maailman huipulla.

– Kävin katsomassa häntä muutama kuukausi sitten ja sanoin haluavani auttaa häntä sopeutumaan, kun hän pääsee seuraavan kerran ulos ja varmistaa, ettei hän palaa enää vankilan kuten aina on käynyt, Phillips kertoi BBC Five Livelle.

– Hän vastasi: ”Kalvin, ainoa asia mitä haluan tehdä on matkustaa ja seurata sinua pelaamassa jalkapalloa. Olisin onnellinen siitä loppuelämäni.”

– Hän kertoi menettäneensä niin paljon asioita ja nähdessään minut yhdessä maailman parhaimmista seuroista, hän tulisi seuraamaan minua ilomielin kokoaikaisesti. Se käy minulle oikein hyvin.

Phillips kärsi ensimmäisellä City-kaudellaan loukkaantumisista ja esiintyi kaikki kilpailut mukaan lukien vain 21 ottelussa. Hän pelasi nauttimaan joukkuemenestyksestä. City voitti triplamestaruuden napattuaan Valioliigan, FA Cupin ja Mestarien liigan tittelit nimiinsä.

LUE MYÖS!