Tottenham on kiinnostunut Chelsean keskikenttäpelaajasta Conor Gallagherista, kertoo Telegraph.

Spurs kartoittaa vaihtoehtoja keskikentälleen, sillä sen luottopelaaja Pierre-Emile Højbjerg on Atlético Madridin ja monen saksalaisseuran kiikarissa. Uutisoimme viime kuussa Athleticin tietojen pohjalta, että Tottenham on valmis luopumaan Tanskan maajoukkuepelaajasta.

Chelsean uusi manageri Mauricio Pochettino pitää Gallagherista, 23, mutta lontoolaisten seurajohto saattaa olla valmis kuuntelemaan tarjouksia Englannin maajoukkuepelaajasta.

Halvalla Gallagher ei liikkuisi, sillä hän on homegrown-pelaaja, jonka sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta. Telegraph arvioi, että Tottenhamin olisi maksettava hänestä noin 60 miljoonaa euroa.

Gallagher on Chelsean oma kasvatti, joka teki läpimurtonsa miesten peleissä lainapesteillään Charltonissa, Swanseassa, West Bromwichissa ja Crystal Palacessa. Viime kaudella hän pelasi Chelsean kanssa 35 Valioliiga-ottelussa, mutta aloitti niistä noin puolet vaihdossa.

Englannin A-maajoukkueessa Gallagher on esiintynyt seitsemän kertaa. Hän oli mukana myös Qatarin MM-kisoissa, muttei saanut turnauksessa peliaikaa.

Telegraph Football

@TeleFootball
Tottenham eye Chelsea's Conor Gallagher as Hojbjerg replacement 👀

#TelegraphFootball | #Spurs

Linkki twiittiin.