Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane ei ole kiinnostunut siirrosta Paris Saint-Germainiin, kertoo Telegraph.

Kanen, 29, sopimus Spursissa päättyy tulevan kauden jälkeen. Huhuissa häntä on viety PSG:hen sekä Bayern Müncheniin, joka on seurajohtonsa suulla julkisesti vahvistanut kiinnostuksensa Englannin maajoukkuekapteeniin.

Tottenham on lehtitietojen mukaan hylännyt jo kaksi Bayernin tarjousta Kanesta.

Spursin puheenjohtaja Daniel Levy haluaa ykköstykistään yli 115 miljoonaa euroa. Kanen haluttomuus siirtyä Ranskaan tarkoittanee sitä, että hänestä ei synny tarjouskilpailua tänä kesänä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Telegraph Football

@TeleFootball
Exclusive: Harry Kane not interested in PSG move as Tottenham face fight with Bayern Munich over striker's future

✍️ @Matt_Law_DT

#TelegraphFootball

Aiemmin myös Manchester United oli Kanen perässä, mutta se perääntyi hänen hintalappunsa takia. Nyt jäljelle on jäämässä enää Bayern, jonka on taivuteltava Levy myyntiin.

Tottenham on tiettävästi tarjonnut Kanelle erittäin rahakasta jatkosopimusta ja peliuran jälkeistä roolia seurassa, mutta hän ei ole aikeissa vastata ehdotukseen kesän siirtoikkunan aikana.

Jos Tottenham ei saa solmittua uutta diiliä Kanen kanssa, sen on myytävä hänet tänä kesänä tai luovuttava ykköstähdestään ilmaiseksi vuoden kuluttua. Ja jos Kane on saatavilla ilman siirtokorvausta, Bayern ei varmasti jää ainoaksi ottajaksi.