Manchester United ja Marcus Rashford ovat solmineet kesään 2028 ulottuvan jatkosopimuksen. Hyökkääjän vanha diili olisi päättynyt tulevan kauden jälkeen.

Athleticin mukaan Rashford, 25, oli saanut rahakkaampia tarjouksia Englannista ja Euroopasta, mutta hän hylkäsi ne, koska haluaa jatkaa uraansa kasvattajaseurassaan.

Seitsemänvuotiaasta asti Unitedia edustanut Rashford on pelannut seuran ykkösmiehistössä 359 ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä 123 osumaa ja syöttänyt 68. Englannin A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 53 ottelussa ja onnistunut maalinteossa 16 kertaa.

– Liityin Manchester Unitediin seitsemänvuotiaana poikana, jolla oli unelma. Sama intohimo, ylpeys ja päättäväisyys menestyä ajaa minua edelleen joka kerta, kun minulla on kunnia pukea paita päälleni. Olen jo saanut upeita kokemuksia tässä uskomattomassa seurassa, mutta vielä on paljon saavutettavaa, ja olen edelleen väsymättömän päättäväinen voittamaan lisää pokaaleja tulevina vuosina, kommentoi Rashford Unitedin sivuilla.

– Koska olen ollut Unitedin kannattaja koko ikäni, tiedän, millainen vastuu tämän seuran edustamiseen liittyy. Voin vakuuttaa, että annan kaikkeni auttaakseni joukkuetta saavuttamaan sen tason, johon pystymme, ja tunnen saman päättäväisyyden pukuhuoneessa. En voisi olla enempää innoissani tulevaisuudesta tämän managerin (Erik ten Hag) alaisuudessa.

Manchester United

@ManUtd
THIS IS HOME ❤️

We couldn't be happier, @MarcusRashford 🙏

#MUFC

Linkki twiittiin.