Erik ten Hag saapui vuosi sitten Manchester Unitedin uudeksi päävalmentajaksi.

Ten Hagin ensimmäinen kausi Manchester Unitedissa sujui positiivisissa merkeissä. Manchester United voitti Liigacupin ja sijoittui Valioliigassa kolmanneksi. Manchester United pelaa siten alkavalla kaudella Mestarien liigassa.

Manchester Unitedin seuralegenda Wayne Rooney on tyytyväinen siihen, miten seura on kehittynyt ten Hagin alaisuudessa.

– Joukkue on parantanut valtavasti. Sinne on hankittu todella hyviä pelaajia, kuten kokeneita yksilöitä, jotka kykenevät auttamaan joukkuetta, mutta he kilpailevat yhtä historian parasta joukkuetta vastaan, ellei parasta, eli Manchester Cityä. Manchester United yrittää palata mestaruustaisteluun ja uskon heidän olevan oikealla tiellä. Vielä on paljon töitä tehtävänä, mutta seura menee oikeaan suuntaan, Rooney summasi BBC:lle.

Rooney on 253 täysosumallaan Manchester Unitedin seurahistorian paras maalintekijä. Rooney uskoo Marcus Rashfordin kykenevän rikkomaan ennätyksen. Rashford, 25, on tehnyt 123 maalia Manchester Unitedin paidassa.

– Rashford voi nousta seuran tärkeimmäksi pelaajaksi. Hän pelasi loistavan viime kauden. Rashfordin haaste on jatkaa samalla tasolla seuraavat viisi, kuusi tai seitsemän vuotta. Kyseessä on pelaaja, joka kykenee helposti rikkomaan maaliennätykseni.

LUE MYÖS: Wayne Rooney kehottaa Harry Kanea jättämään Tottenhamin