Bernardo Silvan tulevaisuus puhuttaa.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tiettävästi valmis jättämään Manchester Cityn kesän siirtoikkunassa. Silva on haikaillut siirron perään jo muutaman vuoden ajan, mutta Manchester Cityn korkea pyyntihinta on vesittänyt siirron muun muassa Espanjaan jo pitkän aikaa.

Foot Mercaton tunnettu toimittaja Santi Aouna kertoo Manchester Cityn asettaneen Silvalle sadan miljoonan euron hintalapun.

PSG on hyvin kiinnostunut Silvasta ja on jo tehnyt Manchester Citylle tarjouksen. PSG tarjosi Manchester Citylle noin 42 miljoonaa euroa ja lisäksi nimeltä mainitsemattoman pelaajan, mutta Manchester City piti tarjousta liian heikkona aloittaakseen neuvottelut.

Aounan mukaan Silva on kiinnostunut siirtymään PSG:hen. PSG tarvitsee Leo Messille mitat täyttävän korvaajan ja pitää Silvaa laadukkaana vaihtoehtona.

Silva, 28, on edustanut Manchester Cityä kuuden vuoden ajan. Silva on voittanut Manchester Cityn kanssa muun muassa viidesti Valioliigan mestaruuden. Viime kausi päättyi triplajuhliin, kun Manchester City voitti Valioliigan, FA Cupin ja Mestarien liigan.

Silva totesi finaalin jälkeen, ettei tiedä, onko hän on jo pelannut viimeisen ottelunsa Manchester Cityn paidassa.