Cristian Romero vakuuttaa välittävänsä Tottenhamista yhtä paljon kuin Argentiinan maajoukkueesta. Topparin uskollisuus lontoolaisseuraa kohtaan kyseenalaistettiin viime kaudella.

Romero, 25, siirtyi Spursiin pysyvästi Atalantasta viime kaudella onnistuneen lainan jälkeen. Argentiinalaisen vuosi oli muun joukkueen tapaan vaikea loukkaantumisten ja MM-tauon myötä.

Romeron virheet, kuten hänen ulosajonsa Mestarien liigan neljännesvälierissä AC Milania vastaan maksoivat Tottenhamille. Lontoolaisseura päästi myös 63 maalia Valioliigan kauden 2022-2023 aikana.

Argentiinan kanssa maailmanmestaruuden voittaneella Romerolla olisi ollut mahdollisuus lähteä seurasta tämän kesän aikana. Mies haluaa kuitenkin menestyä Tottenhamissa.

– Ihmiset jotka sanovat niin eivät tunne minua, koska minulla on seuran kanssa sopimus vuosien ajaksi. Yritän aina antaa parhaani, Romero kommentoi Athleticin haastattelussa.

– Viime kausi ei ollut hyvä, mutta hyväksyn sen. Jos minulla ei olisi tätä intohimoa, lähtisin seurasta. En ole tyytyväinen viime kauteen, mutta nostan kädet pystyyn siitä. Kun sain tarjouksia muilta seuroilta tälle kaudelle, hylkäsin ne, koska haluan pelata urani parhaat vuodet täällä.

– Pidän Valioliigasta ja Tottenhamista ja haluan olla täällä vuosia.

Romero antoi myös kehuja Tottenhamin uudelle päävalmentajalle Ange Postecogloulle. Puolustaja uskoo australialaisen olevan juuri oikea mies tehtävään.

– Uskon hänen olevan manageri, jonka seura tarvitsee. Suurimpana muutoksena Tottenhamin pelitapa on tullut takaisin. Siinä otetaan enemmän riskejä ja hallitaan peliä. Yritämme ilmaista itseämme jokaisessa ottelussa tavalla, johon emme pystyneet viime kaudella.

LUE MYÖS!