Romelu Lukaku harjoittelee parhaillaan yksinään Lontoossa Chelsean harjoituskeskuksessa.

Lukaku ei matkustanut Chelsean kanssa Yhdysvaltain harjoitusleirille, sillä hyökkääjä ei halua jäädä seuraan. Lukaku haluaa vaihtaa maisemaa.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Lukaku on päässyt Juventuksen kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista. Juventuksen ja Chelsean on seuraavaksi päästävä sopuun siirtosummasta.

Torinolaislehti Tuttosportin mukaan Juventus oli ehdottanut Chelsealle lainasiirtoa, mutta se ei miellyttänyt Chelseaa. Chelsea haluaa päästä Lukakusta pysyvästi eroon ja suostuu siten vain siirtoon.

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Cristiano Giuntoli matkustaa tuota pikaa Lontooseen neuvottelemaan Lukakun siirrosta.

TuttoMercatoWebin mukaan Juventus pyytää Chelsealta lisäaikaa Lukakun hankinnan suhteen, sillä Juventuksen on myytävä Dušan Vlahović voidakseen hankkia Lukakun. Juventus ei ole toistaiseksi saanut tarjouksia Vlahovićista.

Chelsea on tiettävästi asettanut Lukakulle noin 40 miljoonan euron hintalapun.

Lukaku pelasi viime kauden lainalla Internazionalessa. Inter neuvotteli viikkokausien ajan Chelsean kanssa Lukakun pysyvästä siirrosta, mutta hyökkääjä oli samalla aloittanut sopimusneuvottelut Interin pahimman kilpailijan Juventuksen kanssa. Inter ei pitänyt siitä lainkaan ja ilmoitti välittömästi Chelsealle ja Lukakulle lopettaneensa siirtoneuvottelut.