Harry Kane viimeisteli neljä maalia, kun Tottenham voitti Shakhtar Donetskin sunnuntaina harjoitusottelussa 5-1.

Lontoossa pelattu ottelu saattoi samalla jäädä Kanen viimeiseksi Tottenhamin paidassa. Bayern München lähetti perjantaina sadan miljoonan euron tarjouksen hyökkääjästä Tottenhamille. Tottenham ei ole tiettävästi vielä vastannut saamaansa tarjoukseen.

Kane sai huomattavat suosionosoitukset Tottenhamin kannattajilta tultuaan vaihtoon kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Kane haluaa saada tulevaisuutensa selville kauden alkuun mennessä. Tottenham pelaa sarjakauden avausottelunsa ensi viikon sunnuntaina Brentfordin vieraana.

Sky Deutschlandin mukaan Bayern on luottavainen siirron toteutumisen suhteen, vaikka se asetti Tottenhamille ehdon, jonka mukaan lontoolaisseuran piti vastata tuoreimpaan tarjoukseen perjantai-iltaan mennessä. Niin ei kuitenkaan tapahtunut.

Jah Wobble

@realjahwobble
Harry Kane leaves the pitch after scoring his fourth .