Harry Kane on siirtymässä perjantaina Tottenhamista Bayern Müncheniin.

Kane matkustaa perjantaina Müncheniin ja käy Bayernin lääkärintarkastuksessa. Seurat pääsivät sopuun yli sadan miljoonan euron siirtosummasta. Athleticin mukaan Kane pääsi Bayernin kanssa sopuun nelivuotisesta sopimuksesta.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Kane haluaa olla Bayernin avauskokoonpanossa lauantai-iltana, kun seura kohtaa RB Leipzigin Saksan Super Cupissa. Kane on täydessä pelikunnossa ja uskoo kykenevänsä pelaamaan jo lauantaina.

Kanella olisi siten mahdollisuus voittaa uransa ensimmäinen pokaali jo ensimmäisessä ottelussaan Bayernin riveissä.

Sky Deutschlandin mukaan Bayern-luotsi Thomas Tuchel on vakuuttanut Kanen siitä, että pelaajalla on seurassa todellinen mahdollisuus voittaa Mestarien liiga. Mestarien liigan voittaminen on seuran ykköstavoite alkavalla kaudella.

Kane, 30, on 280 täysosumallaan Tottenhamin seurahistorian paras maalintekijä. Kane on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Tottenhamissa, jos mukaan ei lasketa uran alkuvaiheiden muutamaa lainaa.