Harry Maguiren tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään.

Manchester United on hyväksynyt West Hamin noin 30 miljoonan punnan, eli 34,7 miljoonan euron tarjouksen Maguiresta, mutta toppari ei ole toistaiseksi päättänyt, aikooko hän siirtyä West Hamiin.

Maguire menetti viime kesänä avauskokoonpanon paikkansa Manchester Unitedissa, kun seura palkkasi Erik ten Hagin uudeksi päävalmentajakseen. Maguire jäi pienille minuuteille ten Hagin alaisuudessa ja Manchester United on valmis myymään kallispalkkaisen topparin muihin maisemiin.

West Hamin päävalmentaja David Moyes haluaa Maguiren joukkueeseensa. Moyes on tiettävästi asettanut Maguiren siirtoikkunan ykköstavoitteekseen.

Ten Hag otti kantaa Maguiren tilanteeseen lehdistötilaisuudessa.

– Hänellä on ominaisuudet olla maailmanluokan toppari. Hän on paras Englannin A-maajoukkueessa, joten miksei hän voisi olla paras meilläkin? Mutta hänen on todistettava kykynsä. Jos hän ei ole tarpeeksi luottavainen taistellakseen paikastaan, on hänen lähdettävä. Siinä tapauksessa hänen on tehtävä päätös. Olen kuitenkin tyytyväinen häneen, ten Hag totesi.

Manchester United aloittaa sarjakautensa maanantai-iltana, kun vastaan asettuu Wolverhampton. Vielä ei ole tiedossa, onko Maguire joukkueen mukana Wolves-ottelussa.