Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo, että hänen joukkueessaan ei ole ykkösvaihtoehtoja millekään pelipaikalle.

Tykkimiehet pelaa tällä kaudella harvinaisen kovalla maalivahtikaksikolla. Aaron Ramsdale on ollut Arsenalin kiistaton ykkösvahti kahden viime kauden ajan, mutta tänä kesänä hän sai kilpailijakseen Brentfordista hankitun David Rayan.

Raya, 27, pelaa Arsenalissa vuoden lainasopimuksella, joka sisältää osto-option. Ramsdale, 25, taas solmi aiemmin tänä vuonna kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen, jossa on jatko-optio yhdestä lisäkaudesta.

Artetan mukaan Rayaa ei hankittu Ramsdalen korvaajaksi tai kirittäjäksi. Espanjalaismanageri haluaa, että hänen joukkueessaan käydään kovaa kilpailua jokaikisestä pelipaikasta.

– Ympäristön on oltava parempi, jos haluaa kehittyä. Uskokaa pois, tasonne kehittyy, kun teidän pitää olla sataprosenttisessa vedossa joka päivä, sanoi Arteta BBC:n mukaan.

– Meillä on kaksi mahtavaa maalivahtia, kuten meillä on kaksi mahtavaa vasenta laitahyökkääjää, kaksi mahtavaa keskikentän pohjapelaajaa, kaksi mahtavaa hyökkääjää. Meillä ei ole ykkösvaihtoehtoja, ei millään paikalla.

Linkki Instagramiin.