Keskikenttäpelaaja Jesse Lingard harjoittelee parhaillaan West Hamin mukana, mutta hänen kanssaan ei ole vielä neuvoteltu sopimuksesta.

Lingard, 30, vietti viime kauden Nottingham Forestissa edustettuaan sitä ennen koko uransa kasvattajaseuraansa Manchester Unitedia.

Pesti Forestissa koitui kuitenkin pettymykseksi. Lingard putosi kauden puolivälissä lähes olemattomalle vastuulle, eikä hänelle kirjattu 17 sarjaottelussa yhtään osumaa tai maalisyöttöä.

Lingard on viimeksi esiintynyt edukseen juurikin West Hamissa, jota hän edusti keväällä 2021 lainapestillä. Tuolloin hän pelasi Hammersissa 16 ottelua tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen viisi.

Nyt Lingard treenaa sopimuksettomana pelaajana lontoolaisten kanssa, mutta manageri David Moyesin mukaan hänelle ei ole vielä tarjottu diiliä.

– Emme ole edes harkinneet sopimusta toistaiseksi. Hän on harjoituksissa mukana nähdäksemme saammeko hänet takaisin kunnon kuntoon, sanoi Moyes Sky Sportsin mukaan.

– Hän on täällä myös ensi viikolla. Siitä ei ole uutisia lyhytaikaisten sopimusten tai minkään muun osalta.

– Jesse on hyvä pelaaja, jonka täytyy varmaan saada itsensä oikeaan kuntoon. Työskentelemme hänen kanssaan. Kaikki pelaajat tarvitsevat yleensä neljän tai viiden viikon pre-seasonin, eikä Jesse ole poikkeus.