Manchester City voitti Newcastlen lauantaina kotonaan 1-0 Valioliigan toisella kierroksella.

City siirtyi puolen tunnin kohdalla johtoon Julián Álvarezin komealla osumalla hallittuaan avausjakson tapahtumia. Argentiinalaistaituri sai pallon rangaistusalueella Phil Fodenilta ja kiskaisi pelivälineen voimalla vasempaan ylänurkkaan.

Newcastlen tontit olivat ensimmäisellä puolikkaalla todella vähissä.

Toisella jaksolla Newcastle sai paremmin pelistä kiinni, mutta se ei silti onnistunut luomaan suurta uhkaa kotijoukkueen maalille.

Manchester Cityllä on kahden ottelun jälkeen kuusi pistettä ja Newcastlella kolme. Kumpikin seura pelaa tällä kaudella myös Mestarien liigassa. City osallistuu Euroopan ykkösturnaukseen hallitsevana mestarina, kun taas Newcastle pelaa ensimmäistä kertaa Mestarien liigassa yli 20 vuoteen.