Chelsean uusi keskikenttäpelaaja Moisés Caicedo halunnee unohtaa debyyttinsä nopeasti.

Caicedosta, 21, tuli tänä kesänä Valioliigan historian kallein hankinta, kun hän siirtyi Brightonista Chelseaan 135 miljoonan euron kaupassa.

Ecuadorin maajoukkuetähti debytoi Chelseassa sunnuntaina, kun hän pääsi vaihdosta kentälle vierasottelussa West Hamia vastaan.

Caicedo ehti olla kentällä 37 minuuttia, joiden aikana hän menetti pallon kahdeksan kertaa, rikkoi kaksi kertaa, teki virheen, joka johti vastustajan vetoon ja aiheutti pilkun, josta West Ham teki viimeisen maalinsa 3-1-voitossaan.

Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino toivoi pelin jälkeen, että ottelu ei jää painamaan Caicedon mielessä.

– Hän sanoi meille, että hän on valmis [pelaamaan]. Mielestäni hänen oli hyvä saada puoli tuntia, monia positiivisia juttuja. Hän on ehkä pettynyt, mutta meidän on jatkettava eteenpäin. Hänestä tulee hyvä pelaaja meille, kommentoi Pochettino Evening Standardin mukaan.

Argentiinalaisluotsi hakee vielä ensimmäistä voittoaan Chelsean kanssa, sillä avauskierroksella sinipaidat päätyivät 1-1-tasapeliin Liverpoolin kanssa.

– En voi muuttaa sitä, mitä sanoin Liverpool-ottelun jälkeen. Meidän on uskottava prosessiimme ja pysyteltävä rauhallisena.