Saudiarabialaisen Al-Ettifaqin päävalmentaja Steven Gerrard on kiistänyt huhut, joiden mukaan Manchester Unitedin hyökkääjä Mason Greenwood olisi siirtymässä hänen joukkueeseensa.

United tiedotti tällä viikolla, että Greenwood, 21, ei jatka seurassa, vaikka häntä vastaan nostetuista syytteistä luovuttiin viime helmikuussa.

Greenwoodia syytettiin raiskausyrityksestä, pahoinpitelystä sekä kontrolloivasta ja pakottavasta käytöksestä. Nainen oli jakanut sosiaalisessa mediassa kuvamateriaalia ruhjeistaan ja äänitteen, jossa Mason-nimellä kutsuttu mies vaati uhkaavalla sävyllä seksiä naiselta, joka sanoi, että hän ei halua olla yhdynnässä.

Syytteistä luovuttiin vedoten avaintodistajien vetäytymiseen ja ”esiin tulleeseen uuteen aineistoon”. Manchester United sanoi, että se ei omassa sisäisessä tutkinnassaan löytänyt todisteita, joiden mukaan Greenwood olisi syyllistynyt rikoksiin, joista häntä syytettiin.

United ja Greenwood katsoivat kuitenkin ”yhteisymmärryksessä” parhaaksi, että hän ei jatka pelaamista manchesterilaisten riveissä.

Greenwoodia on viety huhuissa muun muassa Saudi-Arabiaan, Italiaan ja Turkkiin.

The Sun raportoi tällä viikolla, että Liverpool-legenda Gerrardin luotsaama Al-Ettifaq olisi halukas tarjoamaan Greenwoodille sopimusta 11,7 miljoonan euron vuosipalkalla.

Gerrard jakoi Instagram-tilillään kuvakaappauksen Daily Mailin jutusta, joka oli tehty The Sunin tietojen pohjalta. Tekstisaatteeksi hän kirjoitti ”FAKE NEWS” (suom. valeuutinen).

Kuvakaappaus Gerrardin Instagram-tililtä.