Chelsean alkukausi Valioliigassa on ollut tuloksellisesti varsin heikko.

Kahdesta sarjaottelusta tuloksena on tasapelipiste, jonka Chelsea nappasi avauskierroksella isännöityään Liverpoolia. Toisella sarjakierroksella West Ham voitti Chelsean 3-1, vaikka David Moyesin miehistö joutui pelaamaan puoli tuntia alivoimalla.

Chelsea on käyttänyt jälleen suorastaan valtavasti rahaa siirtomarkkinoilla. Chelsea on hankkinut useita nuoria potentiaalisia laatupelaajia, joista se on joutunut maksamaan hurjia summia.

Chelsealla on parhaillaan merkittäviä loukkaantumisongelmia etenkin hyökkäyspäässä. Päävalmentaja Mauricio Pochettino otti kantaa siihen, pitäisikö seuran hankkia vahvistuksia hyökkäykseensä ennen siirtoikkunan päättymistä.

– On helppo sanoa, että tarvitsemme kenties uuden hyökkäyspään pelaajan, mutta mielestäni meillä on hyökkääviä pelaajia, joiden on kuntouduttava. Jos hankit uusia pelaajia, jotka eivät ole pelikunnossa tai joutuvat sopeutumaan Valioliigaan, niin kenties voit käyttää saman ajan odottamalla omia pelaajiasi, kuten Armando Brojaa, Christopher Nkunkua ja Carney Chukwuemekaa. Sen vuoksi teemme kovasti töitä analysoidaksemme jokaista eri tilannetta, jotta pääsemme parhaaseen päätökseen.

Pochettino muistutti, ettei tuoreet hankinnat voi esiintyä välittömästi todellisella huipputasolla. On osattava antaa aikaa.

– On epärealistista odottaa saavamme heti parhaan irti Moisés Caicedosta, Romeo Laviasta, Axel Disasista ja muista pelaajista, jotka saapuivat hiljattain seuraan. He ovat tehneet vasta muutaman päivän ajan töitä joukkueen kanssa. Tietenkin meidän pitäisi voittaa kaikki pelimme, jos nämä pelaajat pelaavat parhaalla tasollaan. Ja sitä odotammekin. On vain ajasta kiinni, että saamme kaikki palikat paikoilleen ja alamme pelaamaan hyvin. En epäile ollenkaan joukkueeni laatua.