Fulham on kiinnostunut Atalantan hyökkääjästä Duván Zapatasta, kertoo Sky Sports.

Kolumbialaiskärki oli aiemmin tänä kesänä lähellä siirtoa AS Romaan, mutta diili kaatui ja Fulham harkitsee nyt iskevänsä apajille.

Fulham kaipaa kipeästi uutta hyökkääjää myytyään viime vuosien ykköstykkinsä Aleksandar Mitrovićin Al-Hilaliin. Wolverhamptonista rivejä saapui jo vahvistamaan Raúl Jiménez, mutta Fulham haluaa vielä toisenkin keskushyökkääjän.

Loukkaantumisista kärsineellä Zapatalla, 32, oli vaikea viime kausi, mutta hän on parhaimmillaan lukeutunut Serie A:n hyökkääjien eliittiin. Kaikkiaan hän on pelannut Italian pääsarjassa 283 ottelua tehden niissä yhteensä 108 maalia ja syöttäen 47.

Sky Sportsin mukaan Fulham saattaa hankkia tässä siirtoikkunassa vielä viisi pelaajaa. Uuden keskushyökkääjän lisäksi toivelistalla ovat ainakin yksi laitahyökkääjä ja laitapakki sekä mahdollisesti keskikenttäpelaaja. Seura on pitänyt silmällä myös toppareita Tosin Adarabioyon lähdön varalta.

Puolustuspäähänsä Fulham on tavoitellut Timothy Castagnea Leicesteristä ja Eric Dieria Tottenhamista.

Lisää siirtouutisia: