West Ham -tähti Jarrod Bowen uskoo, ettei David Moyes saa tarpeeksi kunniaa saavutuksistaan lontoolaisseurassa.

Moyes, 60, on johdattanut West Hamin kahdesti Valioliigassa seitsemän parhaan joukkoon ja Eurooppa-liigassa välieriin saakka. Skotlantilainen juhli viime kaudella myös Hammersin kanssa Konferenssiliigan voittoa.

West Hamin alku kaudelle 2023-2024 on ollut erinomainen. Kolmelta kierrokselta seitsemän pistettä napannut lontoolaisseura majailee sarjataulukossa toisena.

West Ham oli Moyesien saapuessa pisteen putoamisviivan päällä joulukuussa 2019. Bowen saapui seuraan kuukautta myöhemmin tammikuussa Hull Citystä. Englannin maajoukkuepelaaja arvostaa valtavasti Moyesin tekemää työtä.

– En usko kenenkään valmentajan pääsevän lähellekään samaa, jonka hän on tehnyt seuran hyväksi, Bowen kehui 5 Live Sportille.

– Kun siirryin seuraan, he olivat putoamistaistelussa. Hän piti seuran ylhäällä ja seuraavat kaksi kautta toivat kuudennen ja seitsemännen sijan.

– Hän ei saa tarpeeksi kunniaa siitä, mitä hän on tehnyt seuran hyväksi. Se on kuitenkin vain melua. Pelaajat kunnioittavat valmentajaansa ja hänen toimintatapojaan.

LUE MYÖS!