Chelsea on kiinnostunut Manchester Cityn hyökkääjästä Cole Palmerista, kertoo BBC.

Palmer, 21, sanoi hiljattain, että ”paras vaihtoehto” olisi jäädä Cityyn ja päästä pelaamaan, mutta hän lisäsi tiedostavansa, kuinka kovaa kilpailua joukkueessa käydään minuuteista.

Cityn manageri Pep Guardiola taas sanoi, että Palmer haluaisi päästä tällä kaudella isompaan rooliin, mutta lainapesti ei tule kyseeseen. Näin ollen vaihtoehdoiksi jäävät Cityssä jatkaminen tai pysyvä siirto muualle.

Chelsean manageri Mauricio Pochettino on sanonut, että seura yrittää hankkia tänä kesänä vielä yhden hyökkäyspään pelaajan. Telegraphin mukaan Pochettino on näyttänyt vihreää valoa Palmerin hankinnalle, mutta Chelsea ei ole vielä tehnyt virallista tarjousta. Lontoolaiset ovat pitäneet silmällä myös Arsenalin Emile Smith Rowea sekä Raphinhaa ja Ansu Fatia Barcelonasta.

Hyökkäyspään eri tonteilla viihtyvä Palmer on ollut tänä kesänä myös West Hamin ja Sheffield Unitedin kiikarissa. Kesäkuussa hän voitti alle 21-vuotiaiden Euroopan-mestaruuden Englannin kanssa.

Palmer on esiintynyt Manchester Cityn edustusjoukkueessa 41 ottelussa tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kaksi. Ison osan peleistä hän on aloittanut vaihdossa.