Chelsea hävisi lauantaina kotikentällään Nottingham Forestille 0-1.

Chelsean alkukausi Valioliigassa on ollut suorastaan surkea. Neljästä ottelusta tuloksena on vain neljä pistettä. Sarjakärki Manchester City on karannut jo kahdeksan pisteen päähän.

Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino oli luonnollisesti pettynyt ottelun lopputulokseen. Kotitappio Nottingham Forestille on melkoinen takaisku – monella eri tapaa. Pochettinon mukaan Chelsea oli ottelussa parempi joukkue, vaikkei se näy tulostaululla.

– Tällaisissa otteluissa meitä auttaisi se, jos olisimme kypsempiä. Pelkkä laatu ei riitä. Meidän on kyettävä kilpailemaan eri tavalla, jotta voisimme vastata vastustajien aggressiivisuuteen, energiaan ja tahtotilaan.

– Tietenkin olimme parempi joukkue, enkä voi sanoa, ettemmekö olisi ansainneet enemmän. Luomme maalipaikkoja, mutta emme tee niistä maaleja. Pelaajille on annettava aikaa. Jos et tee maaleja, on vaikea voittaa otteluja.

Chelsean kausi jatkuu maajoukkuetauon jälkeen vierasottelulla Bournemouthia vastaan.

LUE MYÖS: Chelsean surkea alkukausi sai jatkoa – Heung-min Son ja Erling Haaland iskivät hattutemput