Metropolitanin poliisi vahvistaa tutkivansa Sky Sportsin asiantuntijaan Roy Keaneen kohdistunutta päällekarkausta. Sosiaalisessa mediassa levinneet videot paljastivat, kuinka irlantilaisen kimppuun hyökättiin sunnuntaina Emiratesilla Arsenalin ja Manchester Unitedin välisessä kamppailussa.

Videolla Keanen aisapari Micah Richards pitää vihaista kannattajaa kauluksesta kiinni rauhoitellen henkilöä. Välikohtaus tapahtui stadionin Highbury-baarissa juuri ennen Arsenalin 3-1-voittoon päättyneen ottelun päätösvihellystä.

Expressin tietojen mukaan kannattaja yritti puskea päällään Keanea, ennen kuin järjestysmiehet poistivat hänet stadionilta. Richards yritti suojella tilanteessa kollegaansa.

Sekä Keane että Richards ovat antaneet lausuntonsa poliisille. Tapahtuneesta ei olla toistaiseksi tehty pidätyksiä.

Mirror Football

@MirrorFootball
Police are investigating claims of assault after Micah Richards and Roy Keane were involved in a row with a fan at Arsenal vs Man Utd.

Full Story: mirror.co.uk/sport/football…