Saudiarabialainen Al-Ittihad on ollut jo pitkään Mohamed Salah’n kintereillä.

Liverpoolin on kerrottu hylänneen hiljattain Al-Ittihadin noin 175 miljoonan euron tarjouksen Salah’sta. Al-Ittihad yritti hankkia Salah’n vielä tälläkin viikolla, mutta Liverpoolin kanta oli selvä. Salah ei ole myynnissä, sillä Liverpool ei olisi saanut korvaajaa hankittua.

Jamie Carragherin mukaan Salah ei jättänyt Liverpoolia, koska korvaajaa ei olisi ollut saatavilla.

– Hänen sopimuksensa loppuu ennen kuin huomaammekaan. Uskon valtaosan fiiliksen olevan sellainen, että Salah jää Liverpooliin alkaneeksi kaudeksi, koska seuralla ei ole mahdollisuutta hankkia hänelle korvaajaa, Liverpool-legenda totesi Sky Sportsille.

Carragher uskoo Salah’n poistuvan Liverpoolista ensi kesänä. Salah’n, 31, sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä 2025.

– Vaikuttaa siltä, että siirto toteutuu ensi kesänä. Liverpool saa silloinkin merkittävän siirtosumman ja saa Salah’n käyttöönsä tällä kaudella, jolloin molemmilla osapuolilla on mahdollisuus menestyä yhdessä. Liverpoolilla on vuosi aikaa miettiä korvaajaa Salah’lle, jos sellaista on edes olemassa. On vaikea korvata Salah’n kaltaista pelaajaa. Seuran on käytettävä rahansa vahvistaakseen useita pelipaikkoja. Huippupelaajat tulevat ja lähtevät ja joskus on vain mentävä eteenpäin.