Erling Haaland on edustanut Manchester Cityä reilun vuoden ajan.

Viime kaudella Haaland iski 52 maalia Manchester Cityn paidassa ja oli johdattamassa seuraa historialliseen triplamestaruuteen. Manchester City kruunattiin viime kaudella Valioliigan, FA Cupin ja Mestarien liigan mestariksi.

Ranskalaislehti L’Équipe haastatteli norjalaishyökkääjää. Haalandilta tiedusteltiin mielipidettä valmentajastaan Pep Guardiolasta. Haaland tiedostaa, miten suuri intohimo jalkapallo on Guardiolalle.

– Meillä on todella hyvät välit. Tietenkin Guardiola on työssään hyvin vaativa, suorapuheinen ja rehellinen, mutta se on hänen johtamistapansa. Joka tapauksessa kehittymisen suhteen parasta on se, että joku sanoo sinulle totuuden hyvin suoraan. Arvostan Pepiä, koska hän osoittaa olevansa täysin sitoutunut joukkueeseemme. Hän on intohimoinen sen suhteen. Se ei ole aina mukavaa, mutta samaan aikaan hän saa sinut kohtaamaan totuuden. Tiedän, että Guardiolan tavoite on tehdä sinusta parempi pelaaja.

Guardiola ei joutunut suostuttelemaan Haalandia siirtymään Manchester Cityyn.

– Totta puhuen hänen ei pitänyt sanoa juuri mitään. Manchester Cityn pelitapa on kehittynyt vuosien saatossa ja se puhui puolestaan. Tein parhaan mahdollisen päätöksen, koska olemme tehneet historiaa, Haaland viittasi triplamestaruuteen.

LUE MYÖS: Näin Erling Haaland arvioi Ballon d’Or -mahdollisuuksiaan