Cole Palmer paljastaa poistuneensa Manchester Citystä suuremman roolin perässä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyi Citystä Valioliigan kilpailijan Chelsean riveihin kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Palmer, 21, pelasi yhteensä 41 ottelua Cityssä, mutta pääsi avaamaan vain kolmessa Valioliiga-ottelussa. Englannin nuorten maajoukkuepelaaja ymmärsi elokuun Supercupin jälkeen, ettei hän saisi Pep Guardiolan alaisuudessa haluamaansa roolia.

– En voi sanoa paenneeni kilpailua Cityssä, koska en ole ikinä tehnyt sitä. Olin ollut muutaman vuoden edustusjoukkueen mukana ja halusin enemmän mahdollisuuksia pelata omalla pelipaikallani ja tehdä vaikutuksen, Palmer kommentoi Daily Mailille.

– Se oli suuri päätös. Kun jätin silloin torstaina harjoituskentän, tiesin olevani seuraavana päivänä Lontoossa. Se ajatus vain iski, kun istuin autossa. Ajattelin vain, että olin ollut täällä jo 15 vuotta.

– En tiedä mistään muusta. En ole ikinä ollut lainallakaan. En ole ikinä muuttanut pois Manchesterista. Olen ollut ainoastaan poissa kaupungista lomamatkoilla ja vieraspeleissä.

Palmer debytoi jo ennen maajoukkuetaukoa Chelsean paidassa tultuaan vaihdosta sisään Valioliiga-ottelussa Nottingham Forestia vastaan. Nuorukainen uskoo pystyvänsä tekemään vaikutuksen Chelseassa.

– Chelsea selitti minulle projektinsa ja pidin siitä. Uskon voivani olla täällä ratkaisupelaaja. Olen ollut siellä vasta kaksi päivää. Perjantaina harjoituksissa ja lauantaina pelasin. En siis vielä tiedä millaisesta se tulee olemaan, Palmer totesi.

LUE MYÖS!