Ole Gunnar Solskjær on ollut työttömänä noin kahden vuoden ajan. Solskjær sai potkut Manchester Unitedin peräsimestä marraskuussa 2021.

Potkujen jälkeen takaisin Norjaan muuttanut Solskjær seuraa jalkapalloa nykyään hieman erilaisesta kulmasta – nimittäin katsojan silmin.

Norjan jalkapalloliitto etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa naisten A-maajoukkueelle. Norjan yleisradioyhtiö NRK tiedusteli Solskjærilta, onko hän keskustellut pestistä jalkapalloliiton kanssa.

– Kyllä, puhuin jalkapalloliiton kanssa työpaikasta maajoukkueen valmentajana. Tietenkin olen puhunut siitä. He kysyivät minua, mutta en ole vielä valmis siihen. Minulla on edessä ainakin vielä yksi työ miesten puolella. Se on selvää. Ennemmin voisin auttaa Norjan naisten maajoukkuetta.

Solskjær ei ole valmis sulkemaan pois pestiä naisten A-maajoukkueen valmentajana.

– En kuitenkaan sulje sitä pois, koska olen jalkapallonörtti. Mutta en ole vielä valmis siihen. On hienoa voida tulla katsomaan otteluita ilman jännitystä.

Solskjær, 50, on valmentanut urallaan norjalaista Moldea noin kuuden vuoden ajan. Solskjær edusti Moldea myös pelaajaurallaan.