Tottenhamin hyökkääjä Richarlison sanoo, että hän aikoo hakea ammattiapua psykologilta Englantiin palattuaan.

Richarlison, 26, kyynelehti viime viikonloppuna MM-karsintaottelussa Boliviaa vastaan hänen tultua vaihtoon.

Monet olettivat, että märästä ruudista pitkään kärsinyt brassihyökkääjä oli harmissaan jäätyään ilman maalia, mutta Richarlison selvensi, että hänelle on sattunut yksityiselämässä asioita, jotka ovat vaikuttaneet jalkapalloon – ei pelkästään toisinpäin.

– Se surullinen hetki ei johtunut siitä, että olisin pelannut huonosti. Mielestäni se ei ollut edes huono ottelu minulta. Se oli enemmänkin purkautuminen kentän ulkopuolella tapahtuneista asioista, jotka karkasivat käsistä, eivät omalta osaltani, vaan läheisteni taholta, sanoi Richarlison Athleticin mukaan.

– Aion hakea Englannissa psykologin apua ja työskennellä mieleni parissa. Se siitä, palaan vahvempana. Uskon, että olen seuraavassa [Brasilian joukkueessa] – teen töitä sen eteen.

Richarlison siirtyi Tottenhamiin vuosi sitten Evertonista lähes 60 miljoonan euron kaupassa. Brassikärki on ehtinyt pelata Spursissa 40 ottelua, mutta onnistunut maalinteossa vain neljästi.

– Minun on saatava hyvä putki päälle Tottenhamissa. Tällä viikolla istun alas heidän kanssaan keskustelemaan. Tarvitsen hyvän putken, minun on saatava pelin rytmistä kiinni, sanoi Richarlison.

– Uskon, että nämä kentän ulkopuoliset asiat tulivat tielleni. Vaikka haluaisi tehdä asiat oikein, ne menevät lopulta pieleen. Keskityn jatkossakin seuraan, myrsky on mennyt ohi.

– Minulla oli myrskyisät viisi kuukautta kentän ulkopuolella. Nyt asiat ovat kotona kohdallaan. Ihmiset, joilla oli vain rahani mielessään, lähtivät pois. Nyt asiat alkavat sujua. Olen varma, että saan Tottenhamissa hyvän putken päälle ja saan taas asioita aikaiseksi.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Richarlison plans to see a psychologist when he returns to Tottenham following a difficult few months on the pitch and in his private life.

Linkki twiittiin.