Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino lupaa, että hän johdattaa lontoolaiset ensi kaudeksi takaisin europeleihin.

Kuluvalla sesongilla Chelseaa ei Euroopassa nähdä, sillä sinipaidat tulivat katastrofimaisen viime kauden jälkeen Valioliigassa vasta 12:ksi. Chelsea on koko vuosituhannen aikana jäänyt europelien ulkopuolelle vain kahdesti.

Pochettino uskoo, että tällä kaudella Chelsealle tekee jopa hyvää olla sivussa europeleistä, koska joukkue kärsii niin isosta loukkaantumissumasta. Argentiinalaisluotsin mielestä hänen pelaajamateriaalinsa on kuitenkin sitä luokkaa, että Chelsea pelaa taas ensi kaudella kansainvälisiä pelejä.

– Olosuhteet huomioiden on minusta parempi [ettemme ole europeleissä], koska meillä on 11 tai 12 loukkaantunutta pelaajaa. Mielestäni on tärkeää, että voimme nyt toipua ja olla kilpailukykyisempiä, sanoi Pochettino Sky Sportsin mukaan.

– Mutta Chelsealle on tärkeää olla mukana europeleissä. Se on tosiasia.

– Ensi kaudella tulemme varmasti olemaan mukana europeleissä. Siitä ei ole epäilystäkään meidän materiaalillamme.

Chelsea on toistaiseksi aloittanut kautensa alavireisesti keräten neljästä ottelusta vain neljä pistettä. Sunnuntaina se isännöi seuraavassa pelissään Nottingham Forestia Valioliigassa.

Premier League

@premierleague
Despite a difficult start to the season, Mauricio Pochettino and Chelsea are aiming big 🔵

Linkki twiittiin.