Tottenham otti lauantaina todellisen taistelutuloksen Sheffield Unitedista, kun se nousi kahdella lisäajan maalilla 2-1-voittoon.

Sheffield United meni johtoon 73. minuutilla Gustavo Hamerin osumalla, mutta Spurs ei taipunut. Ensin Richarlison toi isännät tasoihin 98. minuutilla ja hetkeä myöhemmin Dejan Kulusevski sinetöi voiton Tottenhamille.

Kyseessä oli Tottenhamin uuden päävalmentajan Ange Postecogloun 50. peräkkäinen tappioton kotiottelu sarjapeleissä

Hänen putkensa alkoi japanilaisessa Yokohama F. Marinosissa ja jatkui skotlantilaisessa Celticissä, josta hän siirtyi Tottenhamiin tänä kesänä. Putki on sisältänyt 42 voittoa ja kahdeksan tasapeliä.

– Hassua, että mainitsit sen (putken), koska painotan sitä paljon, missä tahansa olen ollutkin. Niin paljon kuin vierasvoitoista nautitaankin – koska niistä jokaikinen on ansaittava – kannattajat haluaa palkita nimenomaan kotikentällä, sanoi Postecoglou Athleticin mukaan.

– Olen ollut hyvin onnekas. Meillä on ollut jopa Japanissa 30 000-40 000 katsojaa, ja Celticissä kotipelit ovat aina loppuunmyytyjä, ja se luo tunnelmaa.

– Uskon, että se auttaa seuraa jos on todella vahva kotona, joten olen siitä ylpeä.

Postecoglou on ehtinyt johdattaa Tottenhamiin kaikkiaan kuuteen otteluun. Valioliigassa Spurs on pelannut viisi ottelua tappioitta voittaen niistä neljä, mutta liigacupissa Tottenham kärsi pilkkukilpailussa tappion Fulhamille.

Valioliigan elokuun parhaan managerin palkinto meni Postecogloulle ja kuukauden pelaajan palkinto James Maddisonille.

Squawka

@Squawka
Ange Postecoglou’s last 50 home league games:

Yokohama F. Marinos
WDWWDWWWDW

Celtic
WWWDWDWWWWWWWWWWDWWWWWWWWWWWWWWWWWWDDW

Spurs
WW

That’s even better than 49 undefeated. 😉

Linkki twiittiin.