Nottingham Forestin laitahyökkääjä Callum Hudson-Odoi sanoo tehneensä vaikean päätöksen, kun hän jätti kasvattajaseuransa Chelsean tänä kesänä.

Hudson-Odoita, 22, pidettiin Chelseassa vuosia isona huippulupauksena, mutta hän ei koskaan onnistunut nousemaan odotetunlaiseen rooliin Stamford Bridgella.

Viime kauden Hudson-Odoi vietti lainalla Bayer Leverkusenissa, ja sitten hän päätti, että on aika vaihtaa maisemaa.

– Chelsea oli kotini todella pitkään, ja se oli tunteellinen hetki, kun tiesin, että on aika lähteä. Se oli vaikeaa, mutta me kävimme keskusteluja ja minä totesin, että on parhaaksi, jos lähden. Se oli yhteinen päätös, mutta sanoisin, että se oli enemmän minun päätökseni, kommentoi Hudson-Odoi Telegraphille.

Huhuissa häntä vietiin moneen eri seuraan, mutta Hudson-Odoi päätyi Nottingham Forestiin, jossa häntä odotti Steve Cooper, tuttu valmentaja Englannin nuorten maajoukkueista.

– Forest on minulle oikea paikka kehittyä jalkapallossa ja tehdä enemmän kuin mitä Chelseassa todennäköisesti pystyisin. Haluan pelata mahdollisimman paljon.

– Olisin voinut päätyä moneen eri paikkaan, mutta Cooperin soitettua pääni oli heti täällä. Hän sai minusta ehdottomasti parhaani irti Englannin paidassa.

– Hän ymmärtää pelaajia kentällä ja sen ulkopuolella. Hän on aina varmistamassa, että pelaajalla on henkisesti hyvä ja mukava olla.

Hudson-Odoilta kysyttiin, millaisilla puheilla Cooper houkutteli hänet Forestiin.

– ”Älä ole tylsä!” Hän on sanonut sitä minulle niin kauan kuin muistan. ”Ota riskejä, älä anna minkään pidätellä sinua, ole oma itsesi. Luo ongelmia joka kerta pallollisena”.

– Pelaajana haluaa vapauksia tehdä oma juttuaan, oli se sitten maalien tekemistä tai niiden luomista. Sitä minä haluan, innostaa yleisöä.

Linkki twiittiin.