Saudien rahoittama Newcastle pelasi tänään tiistaina ensimmäisen ottelunsa Mestarien liigassa 20 vuoteen. Se kohtasi kivikovan F-lohkon avausottelussa italialaisen AC Milanin. Seurat eivät olleet kohdanneet koskaan aiemmin. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Milan olisi paremmalla viimeistelyllä johtanut ottelua jo 20 minuutin jälkeen. Puolen tunnin kohdalla Rafael Leão harhautteli koko puolustuslinjan nippuun. Siinä meni vähintään neljä miestä vipuun ennen kuin portugalilaishyökkääjä sössi laukauksensa. Kuin ihmeen kaupalla Newcastle selvisi ensimmäisestä puoliajasta ilman takaiskua.

Toinen puolisko oli ensimmäistä tapahtumaköyhempi ja tilastojenkin valossa tasaisempi. Missään vaiheessa Newcastle ei kuitenkaan käynyt erityisen lähellä maalintekoa. Sen maaliodottama oli The Athleticin mukaan 0,19, kun Milanin vastaava lukema oli 2,08.

Lohkon F muut joukkueet Paris Saint-Germain ja Borussia Dortmund pelaavat vastakkain myöhemmin tiistaina. Ottelu alkaa kello 22.00.