Valioliigassa pelattiin lauantaina alkuillasta tuttuun tapaan kuusi ottelua.

Sarjakärki Manchester City koki kauden avaustappion hävittyään vieraskentällä Wolverhamptonille 1-2.

Manchester City oli voittanut lauantaihin mennessä kaikki kuusi sarjaotteluaan. Manchester City sai otteluun mahdollisimman huonon alun, sillä Rúben Días teki oman maalin jo 13. minuutilla. Julián Álvarez toi Manchester Cityn tasoihin tunnin kohdalla, mutta Hwang Hee-chan iski maalin edustalta voittomaalin 66. minuutilla.

Manchester United sai pettyä Old Traffordilla. Crystal Palace haki Joachim Andersenin maalilla täyden pistepotin maalein 1-0. Andersenin maali syntyi vapaapotkun jälkitilanteesta 25. minuutilla. Toppari laukoi pallon komeasti yläkulmaan. Manchester United on kerännyt seitsemästä sarjaottelusta vain yhdeksän pistettä ja on parhaillaan kymmenentenä sarjataulukossa, vaikka voikin pudota kierroksen edetessä sitäkin alemmas.

Arsenal murskasi Bournemouthin vieraskentällä tyylipuhtaasti 4-0 ja nousi sarjataulukossa pisteen päähän Manchester Citystä. Bukayo Saka, Ben White ja pilkulta osuneet Kai Havertz ja Martin Ødegaard onnistuivat maalinteossa.

Sarjanousija Luton Town nappasi sarjakauden avausvoittonsa voitettuaan Evertonin vieraskentällä 2-1. Luton nousi voiton myötä putoamisviivan yläpuolelle tasapisteisiin Evertonin kanssa. West Ham voitti Lontoossa Sheffield Unitedin 2-0 ja Newcastle nappasi samoin lukemin voiton Burnleysta.

LUE MYÖS: Hurjat lukemat tauluun Valioliigassa – Aston Villa murskasi Brightonin