Liverpoolin valitus keskikenttäpelaaja Curtis Jonesin punaisesta kortista on hylätty, joten hänen pelikieltonsa pysyy voimassa.

Jones, 22, sai suoran punaisen kortin viime sunnuntaina taklattuaan Tottenhamin Yves Bissoumaa sääntöjen vastaisesti.

Erotuomari Simon Hooper antoi alun perin taklauksesta keltaisen kortin, mutta videotarkistuksen jälkeen tuomio muuttui kentältäpoistoon.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli vakuuttunut siitä, että Jones ei ansainnut punaista korttia, mutta seuran valitus ei mennyt läpi. Näin ollen Jones kärsii kolmen ottelun pelikiellon, jonka myötä hän on sivussa sarjapeleistä Brightonia, Evertonia ja Nottingham Forestia vastaan.

Brightonia vastaan pelikiellossa on myös Diogo Jota, joka sai Tottenham-pelissä punaisen kortin kahden varoituksen myötä.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Curtis Jones suoralla punaisella ulos ja Liverpool joutuu pelaamaan miehen vajaalla! 🟥

#valioliiga

Sunnuntain ottelun isoimmaksi puheenaiheeksi muodostui Liverpoolin Luis Díazin maali, joka hylättiin väärin perustein. Kentällä olleiden tuomarien ja VAR-kopin kanssa syntyi sekaannus siitä, mikä oli alkuperäinen tuomio kentällä.

VAR-kopissa oltiin tulkittu, että maali syntyi hyväksytysti. Videotuomarit päätyivät näkemänsä perusteella vahvistamaan tuomion. Kentällä tilanne oli kuitenkin liputettu paitsioksi, ja VAR-koppia oli pyydetty vahvistamaan tämä. Virhe tajuttiin vasta pelin jatkuttua, mikä selviää Valioliigan ja PGMOL:n julkaisemasta tallenteesta.