Newcastle-tähti Kieran Trippier puolustaa maajoukkuetoveriaan Jordan Hendersonia. Englannin kapteeninnauhaa kantanut keskikenttäpelaaja sai kotiyleisöltä buuauksia palattuaan Wembleylle perjantain maaotteluun Australiaa vastaan.

Hendersonin, 33, saaman kylmän vastaanoton on oletettu johtuvan kesän siirrosta Liverpoolista Saudi-Arabiaan Al Ettifaqin riveihin. Englannin päävalmentaja Gareth Southgate oli asiasta ymmällään.

Myös Trippier nousi puolustamaan Hendersonia. Laitapuolustaja ei itse noteerannut maajoukkuetoverinsa saamaa vastaanottoa pelin aikana.

– En rehellisesti sanottuna edes huomannut sitä. Olin niin keskittynyt tulevaan. Itse näen häntä päivittäin ja hän on uskomaton hahmo. Hän on johtaja. Se mitä hän tekee joukkueelle pelaamalla tai kentän ulkopuolella, Trippier kehui Independentille.

– En huomannut itse edes koko vastaanottoa, koska olin keskittynyt omaan työni auttamaan joukkuetta voittamaan. Hendo on voittaja kentällä ja sen ulkopuolella.

– Se mitä hän vaatii harjoituksissa, otteluissa ja pukukopissa ennen otteluja. Hän varmistaa kaikkien harjoittelevan oikealla tavalla ja asettaa vaatimustasot. Minä jopa seuraan häntä 33-vuotiaana.

Englanti kohtaa seuraavaksi EM-karsinnoissa Italian tiistai-iltana. Three Lions on lohko C:n kärjessä kolme pistettä Azzurria edellä.

LUE MYÖS!