Jamie Carragher kehuu James Maddisonin vahvaa sisääntuloa Tottenhamin paitaan. Keskikenttäpelaaja viimeisteli ensimmäisen maalinsa uudella kotistadionillaan maanantai-illan 2-0-voitossa Fulhamia vastaan.

Maddison on esiintynyt Leicesteristä saavuttuaan jokaisessa Spursin Valioliiga-ottelussa ja kerännyt viisi maalisyöttöä. Yhdeksään otteluun on syntynyt myös kolme maalia.

– Hänellä on ollut suuri vaikutus Spursin muutoksessa. Kiitos siitä kuuluu manageri Ange Postecogloulle. Kyse on hänen filosofiastaan ja pelitavastaan. Maddison on ollut tärkeä osa sitä, Carragher kehui Sky Sportsilla.

– Hän tuli sisään ja otti kymppipaidan. Harry Kanen paidan. Ehkäpä suurimman pelaajan, joka on koskaan pelannut Tottenhamissa.

– Hän on sellainen persoona. Hän puhui joskus siirtymisestä suurseuraan, mutta kaikki pelaajat eivät pysty käsittelemään niitä paineita. Kyse ei ole kyvyistä vaan mentaliteetista. Hän antaa haastatteluja meille ja nauttii huomiosta parrasvaloissa.

Tottenham on kerännyt ensimmäisestä yhdeksästä ottelusta Valioliigassa 23 pistettä. Joukkue johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Manchester Cityyn ja Arsenaliin.

LUE MYÖS!