Chelsea on luvannut järjestää ilmaisen kuljetuksen kaikille kannattajilleen, jotka ostavat lipun jouluaattona pelattavaan vierasotteluun Wolverhamptonia vastaan.

Valioliiga on saanut runsaasti kritiikkiä kummankin seuran kannattajilta ilmoitettuaan, että Wolves ja Chelsea kohtaavat sarjan ensimmäisessä jouluaattopelissä sitten vuoden 1995.

Lehtitietojen mukaan ottelusiirto johtui ”vaatimusten täyttämisestä” lähetystoiminnan harjoittajien kanssa.

Guardian kertoo, että jokaisen 20 liigaseuran kannattajajärjestöt ovat vaatineet Valioliigaa siirtämään pelin pois jouluaatosta.

Chelsean kannattajärjestö (CST) korosti tiedotteessaan muiden ongelmien lisäksi erityisesti sitä, että vierasfanien on vaikea päästä otteluun paikalle. Jouluaatto on tänä vuonna sunnuntaina, mikä hankaloitti tilannetta entisestään.

Maanantana Chelsea ilmoitti kuitenkin auttavansa peliin matkaavia kannattajiaan tarjoamalle heille ilmaisen kyydin peliin ja takaisin. Chelsealle on varattu otteluun noin 3 000 lippua.

– Seura on tietoinen siitä, että kuljetusvaihtoehdot ovat tavallista rajoitetumpia sinä päivänä, koska se on sunnuntai ja myös jouluaatto. Tunnustamme otteluissa käyvien kannattajiemme sitoutumisen ja arvostamme heidän vankkumatonta uskollisuuttaan joukkueen seuraamisessa, niin kotona kuin vieraissa, kommentoi Chelsea tiedotteessaan.

– Bussit ovat käytettävissä kuljettamaan kannattajia otteluun ja takaisin ilmaiseksi, ja ne voi varata, kun otteluliput tulevat myyntiin.

Kauden alussa Chelsea sai kritiikkiä kannattajiltaan, kun se ilmoitti poistavansa 10 punnan suuruisen bussiavustuksen kotimaan vieraspeleihin matkustamiseen. Chelsea perusteli päätöstään sillä, että avun tarjoaminen ei ollut ”taloudellisesti kestävää”. CST huomautti tuolloin omassa tiedotteessaan, että Chelsea on rikkonut tänä vuonna kahdesti siirtoennätyksensä yli sadan miljoonan euron hankinnoilla, ja bussiavustuksen huhuttu vuosibudjetti oli vajaat 290 000 euroa.

LUE MYÖS:

Chelsea Supporters’ Trust⭐️⭐️

@ChelseaSTrust
Chelsea FC to offer free travel for Wolves vs Chelsea 🚌

As a sign of appreciation for fans making this trip, CFC will be offering free travel as a goodwill gesture to anyone who purchases a ticket.

CST Comment ⬇️

Linkki twiittiin.