Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että laitahyökkääjä Luis Díaz päättää itse, milloin hän on taas valmis pelaamaan.

Díaz, 26, on ollut sivussa Liverpoolin kokoonpanosta sen jälkeen, kun hänen vanhempansa kidnapattiin Kolumbiassa.

Asemiehet jättivät pelaajan äidin autoon, kun poliisi lähestyi heitä, mutta asemiehet raahasivat isän mukanaan. Sadat poliisit ja sotilaat on lähetetty vapauttamaan häntä, mutta Luis Manuel Díazin olinpaikkaa ei ole vielä saatu selville.

Klopp kertoi lehdistötilaisuudessaan, että Díaz palasi harjoituksiin keskiviikkona oltuaan sivussa kahdesta pelistä. Liverpool kohtaa sunnuntaina Lutonin Valioliigassa seuraavassa ottelussaan.

– Odotamme, miten hän voi, ja jatkamme siitä eteenpäin, Klopp sanoi BBC:n mukaan.

– Emme aio pakottaa tilannetta, se ei ole meidän käsissämme.

– Jos hän tuntee olonsa hyväksi, hän harjoittelee kanssamme. Hän on kunnossa, kun hän on poikien kanssa, mutta hänestä näkee, että hän ei ole nukkunut paljon.

– Hän oli harjoituksissa kaksi päivää sitten ja treenasi eilen.

Kolumbian hallituksen mukaan Díazin isän sieppasivat vasemmistokapinalliset Kansallisen vapautusarmeijan (ELN) jäsenet.

ELN on Kolumbian merkittävin jäljellä oleva aktiivinen sissiryhmä. Se on taistellut valtiota vastaan vuodesta 1964, ja sillä on arviolta 2 500 jäsentä.

Kansallisen poliisin johtaja, kenraali William Rene Salamanca ilmoitti viime sunnuntaina, että Díazin isän löytämiseen johtavista tiedoista on luvassa ”jopa 200 miljoonan peson” (noin 46 000 euron) palkkio.

LUE MYÖS: